My zaspali sme

My zaspali sme

Anotace: -

Láska horí, strašne celá.
Chcem ju hasiť, to si asi nevedela
i ratovať dobrých ľudí,
kým oheň pálil v hrudi.

Ozlomkrk každý hasiť letí.
Ja tu stojím, len tak podopretý…
I chcem utekať, zastaví ma čosi.
Na blízku smeje sa mi ktosi.

Ja ľúbim ťa do nekonečna,
si skvelá, proste, báječná,
ach, tak chcel by som ťa objať
šialene bozky na ústa liať.

Jediné čo chcem, ty si
však srdce mi mrieť musí,
keď hľadám ťa márne,
ako v zime slnko jarné.

 

 

Autor IronDodo, 14.11.2023
Přečteno 86x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, Žluťák, RadekČ, Anfádis, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí