Ať je ti krásně.

Ať je ti krásně.

Anotace: ~~~*~~~

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

~~~*~~~
Rozdělím vodu do kapek
dám vůni květům fialek
naučím vítr písně broukat
ať nemusí jenom tak foukat.
Beránky na nebi napasu
dám zlatou barvu do klasů
odkvetlé květy si posbírám
a pak je zpátky přišívám.

Jezerům nafoukám vlnky
místo perel si navleču trnky
osladím první třešně i jahody
a potom učešu rákosí u vody.
Večer,po paprsku měsíce
nebojte,nekoukám do ložnice
jen dětem pohádku pošeptám
ano,asi se jim jenom zdám.

Ráno,zlaté slunce probudím
do dobré pohody vše naladím
a tak si den za dnem uteče
..Ať je ti krásně.
Člověče..

~*~~~*~

..........................

Autor Květka Š., 15.11.2023
Přečteno 47x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, cappuccinogirl, o3_gambit, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to:-)

15.11.2023 18:34:28 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí