Po Rozchodu

Po Rozchodu

Zachraň mě,
Topím se pomalu ve tmě.
Stále tu stojím a čekám na tvůj dotek,
Koukám na album plné našich fotek.
Stále doufám,
Že tohle loučením nazývat se netroufám.
Prosím pamatuj,
Že mi chybíš.
Hlavně si zapamatuj
Než si něco slíbíš.
Po tvému boku,
Stát ti budu.
Ptáš se kde?
V srdci, přímo zde.
Zatím zůstaneme cizinci,
Jako dva zločinci.
Ptám se zda ti chybím,
Přemýšlím zda tě někdy políbím.
Stále na tebe čekám
Říkají ať nečekám.
Ignoruj myšlenky ostatních,
Nebude to žádný hřích.
Vybrala jsem si tě,
A to vím jistě!
Autor shhh, 15.11.2023
Přečteno 77x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, o3_gambit, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milé to je:-)

15.11.2023 20:40:49 | o3_gambit

Pěkná...

15.11.2023 20:33:56 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí