Kamenný kolotoč

Kamenný kolotoč

Anotace: výšplech

Život je

sizyfovská práca

raz tlačíš kameň 

hore

raz ťa tlačí kameň

dole. 

...

Kto riadi

tento kolotoč 

osudu

treba mu dať

vstupenku

a kričať hlasno

nech vyhrám ďalšiu

jazdu?

...

Kameň o hranu

kolotoča narazil

kolotoč sa roztočil

točil a nezastavil

nikto však nevyletel

všetci spolu tlačíme

tie životné kamene.

 

 

Autor Pettie, 16.11.2023
Přečteno 84x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, IronDodo, Penemue, Anfádis, Žluťák, o3_gambit, Psavec, Ondra, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí