Rozbřesk

Rozbřesk

Mou bolestí je radost jitra.
V tolika očích hledám stop před tvými.
Tvůj smích boří stěny mých večerů
a já vyhlížím odpolední mraky.

Je jasno, až do hvězd zítřka
pijících z řek hloubku soumraku
a slzejících vášeň ticha.
Autor Niška, 17.11.2023
Přečteno 102x
Tipy 17
Poslední tipující: Alala, o3_gambit, Marťas9, zde.neck, Anfádis, IronDodo, IkkarisKa, Sonador, V.N.Losinský, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí