A tak končí veršování

A tak končí veršování

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~~~~~~~
Po dešti si zazpívá
slavík,skřivan,kos
po dešti rád chodím
v trávě bez bot bos
po dešti si složím
legrační básničku
a v parku se posadím
na mokrou lavičku.
Pak si doma suším
své vlhké kalhoty
a u krbu sedíme
moje milá,já a ty,
je nám spolu báječně
jako po tom dešti
vždyť ta voda z nebe
pršela pro štěstí.

Po dešti je úsměv váš?
Každý říká tak se snaž
potom zazní cha cha cha
a štěkající koťata
nakonec zamňouká pes
v čumáčku prý růži nes
pak zdvihl zadní nožičku
a jen tak dělá loužičku...

A tak končí veršování
...jasně...
po dešti a pro zasmání.
~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 17.11.2023
Přečteno 94x
Tipy 11
Poslední tipující: o3_gambit, Marťas9, šerý, Psavec, Sonador, mkinka, Žluťák, Ondra
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Text šlape hezky, lidsky

18.11.2023 16:36:30 | Admirál

:-) děkuji moc...K.

18.11.2023 17:47:07 | Květka Š.

Moc hezká...

18.11.2023 07:34:37 | Marťas9

:-)...ZDRAVÍM A DĚKUJI

18.11.2023 17:49:27 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí