V kruhu života

V kruhu života

V kruhu života

 

V kruhu života,

točí se osud můj,

chvíli ve dvou, pak náhle samota,

marně křičím "stůj".

 

V kruhu života , 

motá se náš čas,

na začátku prostá nahota,

v závěru jen šedý vlas.

 

V kruhu života ,

střídají se noc a den,

smrt je vždy jistota

a před ní přání být opět dítětem.

 

V kruhu života,

nahrazuje zrození skon,

krev v žilách kloktá,

jak dennodenní spěch a shon .

 

V kruhu života,

otázek je stéle více,

kdy přijde nicota

 

a zhasne života svíce.

Autor Jdarks, 17.11.2023
Přečteno 60x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, o3_gambit, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St

30.01.2024 21:06:55 | mkinka

Hezky popsáno, jak to chodí... ráda jsem se začetla.

17.11.2023 17:21:18 | cappuccinogirl

Děkuji moc.

17.11.2023 17:26:57 | Jdarks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí