Přátelství nerazaví

Přátelství nerazaví

Anotace: Jakési vyznání? :)

Podšálek a šálek.
Tyto dvě věci znázorňovaly naše vztahy.
Černá a bílá.
Tyto dvě barvy znázorňovaly naší doplňující se souzněnost.
Avšak ejhle, někde se stala chyba.
Základka skončila,
naše cesty se daly jiným směrem
a já cítila, jak sis odnesla kus mého já.
Po nějaké době jsem dokonce i zapomněla,
jak moc mi chybíš.
Ale měla jsem štěstí.
Neviditelný pomocník štěstí mě
jednoho krásného večera dovedl přímo za tebou,
a od té doby se s Tebou cítím opět jako
se cítí bota a její nezbytná tkanička.
Autor Bechy, 01.04.2007
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle básnička se mi líbí.Taky jsem měla pár výborných kamarádů ze základky,ale od té doby co jsem na střední se naše cesty rozdělily a musím říct,že mi tihle lidičky i po těch 2.letech chybí!!!

15.04.2007 18:38:00 | Andrejka L.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí