Vzbura srdca

Vzbura srdca

Anotace: -

 

Hľadám cestu, ktorá nie je
hľadám ruku vrúcu
hľadám cestu k tvojmu srdcu
moje, bolesťou a láskou týrané je.

Číham
ako šelma na korisť.
Bývam
na malom kúsku zeme.
Inam
raz sa všetci pominieme.
Stíham
skúšam neodísť.

Deň na nebi ohňom vzplápolal,
končia pravdy prosby zloby zlorečenie,
ó, zbohom,  krásne okúzlenie
obzriem sa i hanbím, že som spal.

Kývam
môjmu odchádzajúcemu vlaku.
Míňam
míľniky životnej cesty.
Skrývam
sa pred láskou bez siesty.
Zívam
nudou nie, len tak od úľaku.

Tieň noci padol, kým luna svetlo liala
ako sme to vlastne chceli
placho ústa sa mi chveli,
keď si ma posledný raz objímala.

Iná
je cesta, po ktorej chodím.
Vína
prázdnu fľašu otvorím v hlave.
Vnímam
lásku pre nás to pravé.
Snívam
k ohňu a zhorím.

 

 

 

Autor IronDodo, 17.11.2023
Přečteno 104x
Tipy 21
Poslední tipující: Emily Říhová, Alala, šerý, nehledaná, mkinka, Anfádis, kozorožka, RadekČ, Ondra, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj vodopád slov má magii emocí.

17.11.2023 21:19:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí