Zimní stadion

Zimní stadion

Anotace: čistě platonická záležitost

Na stadionu na ledě,

jedu stabilně, občas rychleji,

co chvíli se zakolísám,

zpomaluju, a někdy i zastavím. 

 

Jak se tak na tebe dívám,

taky nejsi úplný talent.

Sice jedeš o kus rychleji, 

ale častěji se nákláníš. 

 

Kéž bys trochu zpomalil,

nebo jsem dovedla přidat,

sladili bychom krok,

jeli spolu a povídali si.

 

Ano, přiznávám, jsem zasněná...

Až málem srážím ostatní,

padám, končím na ledu,

vyloženě riskuji, že se zraním.

 

Z ledové plochy odcházím dřív,

pak spolu ztrácíme pár slov,

ano, bruslení všechny bavilo,

rozloučíš se, každý jdeme jinam.

 

 

 

Autor girasole, 18.11.2023
Přečteno 126x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...něžňoulince láskobolné, ale krásné...milá Girasole :)*

18.11.2023 17:18:57 | Ondra

děkuji

18.11.2023 19:24:10 | girasole

:)
Rádo se psalo a držím pěsti s neplatonickou láskou :)

18.11.2023 19:32:14 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí