Podzimní cas

Podzimní cas

Podzimní čas 

Podzimní nastal čas,

stromům barví listový,

v korunách utichl ptačí hlas,

nastal zimní posun časový.

 

Podzim vládu převzal nad létem,

ve vzduchu je cítit chlad,

do dlaní vtiskl draky dětem,

o létě nechávám si zdát.

 

Než přijde doba zimostrází

a bílý šat pokryje nám zem,

ke Štědrému dní jen krůček schází

a já, já jsem rád že tu jsem.

Autor Jdarks, 18.11.2023
Přečteno 49x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, o3_gambit, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí