Stačí, keď ťa vidím moja milá

Stačí, keď ťa vidím moja milá

Anotace: jedna staršia

 

Stačí, keď ťa vidím moja milá
je to pre mňa šťastná chvíľa.
Uvoľní sa vo mne divná sila
prudko šialene
môžem lámať kamene.

Stačí mi to k šťastiu,
príde to na mňa, je to zas tu
cítim, ako vo mne rastú
ratolesti zelené
i v srdci plamene.

Niet na svete krajšej meny
náš poklad veľkej ceny
nálezné bez odmeny
smutnom žití
poslúži ti.

Láska je stredobodom pásma
je úžasná, je krásna
aj keď niekedy sčista - jasna
poklad je bezcenný
však ďalšie dni, sú dni premeny.

Obrúčkou láska poznačená 
splnené myšlienky a snenia
melódia tvojho mena
vo mne navždy ostane odteraz
na večný čas.

Autor IronDodo, 19.11.2023
Přečteno 49x
Tipy 15
Poslední tipující: Anfádis, Marťas9, RadekČ, cappuccinogirl, Žluťák, jort1, Ondra, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem

19.11.2023 20:11:12 | IronDodo

Vřelý dík tobě, trubadůre lásky, že jsi sem dal tuhle tvou vracenku... je nádherná.

19.11.2023 11:59:20 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí