Kombinace dosti nezvyklá

Kombinace dosti nezvyklá

 

 

Když změníš se

Z anděla na člověka

Je to kombinace dosti nezvyklá

Když změníš se

 

Trvalo pár let

Než jsem pochopil

Že jsem tu zase zpět

Byla to, kombinace dosti nezvyklá

 

Změnit se, z anděla na člověka

Přestat létat a začít znovu

Od nuly

Zbudit se a vidět, svět ponurý

 

Změnit se z anděla na člověka

Jako člověk začít přemýšlet

Přestat létat

A být vtělen

 

Kombinace dosti nezvyklá

Ráno vzbudit se, a nic necítit

Když se změníš

Z anděla na člověka...

Autor Darbe Sao, 19.11.2023
Přečteno 47x
Tipy 3
Poslední tipující: o3_gambit, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí