Vůně podzimu

Vůně podzimu

Anotace: melancholie, vzpomínky

Jak tklivá je vůně podzimu!
Těžká vzpomínkami, omývaná slzami deště
tak líbej mě ještě
a směj se mým pochybám
říkal jsi často – neptej se, já vrátím se zas
kdyby zastavil šel čas!
 
Na náhrobku lásky zmoklé růže
v ústech slané kapky deště
….snad osud za to může.....
Tak líbej mě ještě
slyším šeptat ta slova
 
v prázdných alejích, jako má duše
odpověď hledám zas a znova
Autor Divíšek., 19.11.2023
Přečteno 80x
Tipy 8
Poslední tipující: Anfádis, o3_gambit, Žluťák, Psavec, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdravím a děkuju všem za čtení a za tipy :*)

22.11.2023 22:27:08 | Divíšek.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí