Co je to láska?

Co je to láska?

Co je to láska?
Když tančí v sukni a podprsence
Na starou desku, a hrají jazz
Když ji držíš cigaretu u úst a šeptáš,
Oh, honey!
Beze slov zatáhneš záclony
Když ležíš u jezera, jediný osamělý den,
Zbývá pár cigaret a stará placatka, doufáš v sen?
Když vidíš květy a rozbitou vázu
Opakuješ slova
A nabídneš kávu
Miluješ znova a znova
Když ti bere tvoje košile, i když má ve skříni málo místa
Láska je jako dynamit který ti drží u hlavy když líbá tvoje ústa
Autor Nikotinová víla, 20.11.2023
Přečteno 90x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábelský basnik, Henry_propper, Veru, Jan Kacíř, lawenderr, šerý, Psavec, Luko tulák, cappuccinogirl, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ještě spousty dalšího, ale ono se to nikam nevejde.

21.11.2023 11:51:59 | Jan Kacíř

jsou to ségry - láska a touha ... mluvíš o té mladší :)

21.11.2023 08:19:15 | lawenderr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí