Ozvěna

Ozvěna

V kuchyni před linkou,

nese se ozvěna,

vyvolaná vzpomínkou.

 

Držím tě v objetí,

nervózně se třeseš,

nečekal jsem,

to, co mi řekneš.

 

Jemně mě stiskneš,

potichu zavzlykáš,

stále se třeseš,

pak vyhrkneš, říkáš:

UŽ TĚ PROSTĚ NEMILUJU

Už tě prostě nemiluju

prostě nemiluju

nemiluju

 

V kuchyni před linkou,

denně kousek mě umírá,

zaskočen vzpomínkou.

Autor mokryhadr, 22.11.2023
Přečteno 49x
Tipy 10
Poslední tipující: Lesní žínka, Marten, Psavec, cappuccinogirl, martinaV, o3_gambit, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí