Kukačky

Kukačky

Anotace: Ze života 2023

V podvědomí jsem slyšela kukačky.
To bylo v Záblatí.
Už je to dávno.
Byly funkční.

Rybníky okolo
a procházky s kočárkem.
Vše uběhlo.
Co je s výměnkem?

Syna už nekojím dávno.
Ani jsem se nenaučila hrát na piano.
Jen ty kukačky v hlavě mám.
Bylo to kouzlo a mělo šarm.

Na střechách je sníh.
Proč nehřát se světlem bez hranic?
Zima je těžká
a člověk hledá rub i líc.
Autor mkinka, 22.11.2023
Přečteno 59x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, V.N.Losinský, Anfádis, Niška, Fialový metal, Marťas9, Psavec, šerý, cappuccinogirl, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí