Na zásnubách

Na zásnubách

Anotace: Pohledu s Dálkou

Světlo spí se zvukem
ve spánku hlubokém.
Malíř sní s pěvkyní,
tóny barev čeří stín.

Království šerosvitu,
země loží a mýtů.
A přece ryby jsou v řece,
co jedním směrem teče.

Je obraz vlnou, je písní?
Hladina odnese listy.
Notové osnovy a jejich klíče.
Palety, kontury, výstavy, kýče.

Rozedněno mořská pěno
mezi hrady skal.
Roztříštěno stálá změno
o obzor a dál.
Autor Niška, 22.11.2023
Přečteno 112x
Tipy 11
Poslední tipující: RadekČ, Sonador, Žluťák, Anfádis, Marťas9, IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné.

22.11.2023 21:38:59 | mkinka

Niška být potěšen : )

23.11.2023 09:35:17 | Niška

Rádo se děje.

25.11.2023 19:57:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí