Sbohem podzime

Sbohem podzime

Anotace: Podzim se loučí

....Tak sbohem podzime, země už spí
......marnivá zima si nedočkavě natřepává
svůj závoj bílý......
tak počkej aspoň chvíli,
pohvizduje vítr rozverně
........zatočí se mezi stromy a listy už nezvedne
ztěžklé mrazíkem a bílou peřinkou
tak sbohem podzime,
budiž mi krásnou vzpomínkou

Autor Divíšek., 22.11.2023
Přečteno 84x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Sonador, Anfádis, Fany, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí