Proč?

Proč?

ležíš přede mnou otevřený
jako kniha bez příběhu
dáváš mi polibky
hned po příchodu
plné emocí a asi tvého žalu
chyb a tvých úmyslů bez rozumu
když vytahuješ telefon
k natočení našich aktů
mé pohyby zmrznou
v záplavě strachu odpustím
a radši zapomenu
říkáš, jak mě miluješ
a jednou tvou ženou budu
tak proč ses nechal unést
a vzal sis mě v tak mladém věku?

Autor zatoulané kotě, 25.11.2023
Přečteno 107x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, Psavec, Kubíno, Kan, jort1, Žluťák, o3_gambit, Ďábelský basnik, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozum a cit

25.11.2023 13:57:08 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí