S prvním sněhem...

S prvním sněhem...

S prvním sněhem přeju si... ????

Ať naše srdce jsou planoucí a živá,
jak míza stromů v korunách
ať láska jako vítr rozechvívá,
ať slzí z nás radost a ne strach.
Ať každý najde svoji tóninu
a zazní jasně, zazpívá
jako struna napnutá, jak tětiva,
a krajinou ať smíme tiše stoupat,
ať sníh pod nohama může hezky křoupat
a slunce ať nám kosti prohřívá...

A pak...
Až opustíme voliéry všedních dnů,
a po cestě ze slunečních paprsků
všichni cestu najdeme zas'...
Pak teprv' můžem znova žít
a ne jen přežívat...

 

Autor Adele B., 27.11.2023
Přečteno 98x
Tipy 17
Poslední tipující: Lesní žínka, ježa, Ondra, Žluťák, Marťas9, Psavec, Alala, Tvbm, Edina Elwes, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nádherné...*

28.11.2023 00:19:35 | Ondra

Krásné přání.

27.11.2023 13:22:51 | Alala

krásné:-)*

27.11.2023 10:45:05 | o3_gambit

Velice pěkné.

27.11.2023 10:28:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí