Mrtvé ryby

Mrtvé ryby

moře touhy vyschlo

v písku válejí se mrtvé ryby

oči mají jak ty

kruté bez něhy

už není žádné kdyby

ani snad

zamykám svoje srdce

na dva západy

v písku budu raději

střepy ztracené víry

po jednom 

počítat

Autor Sára Černá, 27.11.2023
Přečteno 62x
Tipy 17
Poslední tipující: Sonador, Marten, Fialový metal, cappuccinogirl, Žluťák, Ophelia81, Psavec, MatyhoZmaty, Kan, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí