Haf pes štěká plot za plotem dům za domem ahoj na druhé stránce knihy, řekla

Haf pes štěká plot za plotem dům za domem ahoj na druhé stránce knihy, řekla

Anotace: Řekla

Milovat někoho kdo existuje jen v hlavě

Je jako mazat si místo medu

Kolem huby houbu namočenou

Přímo v jedu

Víš že to nebude trvat dlouho

A zhebneš

Ale je to jenom jako

Stejně jako člověk

Kterého si nosíš pouze v hlavě

No a za zdí mého bytu jsou siločáry a nebe je plné zrcadel

Až zavřu oči

Uvidím tě 

A omluvim se ti

Za ten prázdný život v mé porouchané hlavě

Lásko moje

Autor CoT, 28.11.2023
Přečteno 91x
Tipy 14
Poslední tipující: narra peregrini, Psavec, jort1, Sonador, o3_gambit, martinaV, Marten, Žluťák, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí