Peřina

Peřina

Peřina

Hele, krásná nadílka
nová bílá peřinka.
Schovala vše přede mrazem,
velkou vrstvou, hlavně na zem.
Prosvětlila okolí,
zklidnilla lidi, ať záda nebolí. 
Nahnala všechny ke krbu
mrznout venku už nebudu.
Vytvořila klidný pohled
přes okno, na krátký dohled.
Navnadila děti, mamky
na venkovní radovánky.
Zabrzdila lidičky
na předvánoční chviličky.

Autor Marťas9, 29.11.2023
Přečteno 61x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, Anfádis, Ondra, Psavec, cappuccinogirl, Ďábel sám, IronDodo, o3_gambit, martinaV, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, krásná nadílka
skřípění stěrek a řidičů
dneska bych chtěl mít křidýlka
protože všechno je na pi..

:)

29.11.2023 10:05:32 | Ďábel sám

To víš, že v realu je ta krása jiná, za okny je to lepší. Diky za zastavení.

29.11.2023 11:58:07 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí