Zimní královna

Zimní královna

Anotace: ...

Ve ztvrdlém srdci zimy královna vládne,

ledem a sněhem zemi zahalenou obklopuje

V záři bledých měsíců stíny se mění,

zimní královna svou moc a krásu zaznamenává

 

Její vlasy jsou jako čistý sníh z polárních hor,

oko jako diamant studený a ostřejší než dýka

Je třeskot jejího smíchu slyšet v obloze,

zimní královna všemohoucí a krutá

 

Pod jejím dotekem všechno se mění v led,

stromy se skrčí a květy umdlévají

Rozevláčený vítr její stopy v noci smývá,

zimní královna svůj ledový trůn chrání

 

Ale přestože vládne všemocně ve stínu,

touží po teple a oheň si přeje

Touží po lásce, kterou jí nikdo nedal,

zimní královna ve svém srdci žízní

 

Když po ní toužíš, přijmi jičení,

zimní královna v Tobě stále spí

Překonej svůj strach a roztav její chlad,

dovol jí, aby v Tvém srdci se probudila

 

Zimní královna se pak promění v jarní květ,

ledová krása se stává něžnou a rozkvétá

S láskou oplývající prchají chmury,

zimní královna se mění a rozpouští se

 

Tak neboj se mrazivého pohledu jejího,

zimní královna schovává lásku v hlubině svého snu

Otevři jí svůj svět a přijmi ji s láskou,

zimní královna se stane tvou věčnou královnou

Autor Misha, 29.11.2023
Přečteno 180x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí