Červená

Červená

Anotace: Ze života 2023

Tekutina životodárná
má rudou řeku v nás.
Průchozí veličina
a srdce jí rozhání.
Okysličená a neokysličená.
Důležitá z těla krás.

Je základ přežití
v zájmu lidských buněk.
Popud vláken i vzruchů.
I pohybu dechů.

Ať žije krev v nás.
Bez žádných ztrát.
Je to poklad.
Vděčnost i síla v miliardách.


I o tělo je nutné pečovat,
hladit i jeho prosbám naslouchat.
Systém bez robotických dat.
Hlava, ruka pak může notovat.
Autor mkinka, 30.11.2023
Přečteno 65x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, Emily Říhová, IronDodo, Anfádis, Marťas9, Tvbm, šerý, Žluťák, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tam hezké obraty a vneslo mi to energii do žil. Měj se fajn!

30.11.2023 15:59:45 | Tvbm

Děkuji za slova podpory.

30.11.2023 16:08:54 | mkinka

Hodně povedená. Líbí se mi Mkinko*

30.11.2023 15:14:36 | šerý

Moc děkuji za pochvalu a mám radost.

30.11.2023 15:17:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí