Má duše divoká

Má duše divoká


Vine se k tobě

Má duše hadí

Touhou svou něžnou

K touze tě svádí

 

Má duše přítulná

K tobě se tulí

Na tebe mrká

Sladce se culí

 

Má duše divoká

Tak ráda k tobě běží

Proč to pořád dělá

To pochopím jen stěží

 

Má duše hravá

Na tebe se směje

A pak tiše pozoruje

Co se se mnou děje

 

Mou duši divokou

Chápejte to přeci

Musím držet zkrátka

Jako zvíře v kleci

 

S mojí duší divokou

Hrát si mě baví

I když život někdy bolí

Je veselý a hravý

 

Autor kozorožka, 30.11.2023
Přečteno 118x
Tipy 24
Poslední tipující: Niška, V.N.Losinský, IronDodo, nehledaná, Kan, Marten, Anfádis, Marťas9, Frr, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,pravdivé
I když život někdy bolí
Je vesely a hravý

30.11.2023 16:17:40 | Marťas9

ano...však nejenom! ST*

30.11.2023 15:30:26 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí