S vůní Irska

S vůní Irska

Anotace: ...možná je to tím jarem, zavoněla zem, láká toulání a písničkové broukání...

Máš dar pohladit tvář,
když trápí žal.
Máš dar, nevyčítáš,
máš rád,
máš dar z Vesmíru brát
sílu všech skal,
máš dar, moc dobře víš,
komu ji dát.

Vnímám podivnou zář
s usmíváním,
vnímám, co povídáš
mým snům,
vnímám, neumíš lhát,
zveš k toulání,
vnímám, co přinášíš
nevšedním dnům...
Autor Cecilka, 30.03.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí