Aké kúzlo v očiach máš

Aké kúzlo v očiach máš

Anotace: -

Aké kúzlo v očiach máš

 

Aké kúzlo v očiach máš,
krásna milená
zaľúbená,
keď na mňa pozeráš.

Moje srdce nevďačné
nechápe tú záhadu
zimnú náladu
Vianoce zázračné.

Si môj labyrint bez svetla
márna všetka sila
celého si si ma podmanila
náhoda, osud, že si ma stretla.

V tej túžbe rastú kvety nové
chytený sme, ako mušky v pavučine
na teba myslím, na nič iné
končia cesty pútnikove.

 

 

Autor IronDodo, 05.12.2023
Přečteno 58x
Tipy 29
Poslední tipující: Niška, Jiří I.Zahradník, RadoRoh, kudlankaW, Iva Husárková, Žluťák, RadekČ, jort1, Anfádis, Pettie, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem priatelia

06.12.2023 18:37:08 | IronDodo

P"ěkná.

06.12.2023 17:57:50 | RadoRoh

Výborná, kamaráde!:)

05.12.2023 19:24:56 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí