Zima

Zima

Anotace: Zima

Stojím před domem , fascinován zimou.

Vzpomínám , jak vraceli jsme se domů s rýmou.

Nudle jsme měli jako opratě.

Když nebyl pytel, sedli jsme klidně na gatě.

Hokejky,brusle,boby,lyže,saně

i jiné zimní nářadí, co těšili jsme se na ně.

Další vzpomínka už mě nenapadla.

Je čas chopit se dalšího zimního nářadí - hrabla.

Autor Mentos, 06.12.2023
Přečteno 81x
Tipy 4
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí