Peklo vs Nebe

Peklo vs Nebe

Anotace: Jako ateista se rád občas potápím do myslí těch druhých. Jako budhista se snažím tu mysl pochopit a jako hinduista nevnímám negativita. Každá mysl každého jedince je tak pro mě naprosto úžasná... ale ne každá mysl má hodně co nabídnout, což vede do pekla.

Nebe
Ráj na zemi,
ten nevyrovná se tomuto kraji.
Každý kdo najde cestu sem,
tak ten žil vyrovnaným životem.
Je zde krásně,
jako v těch nejhezčích snech.
Andělé se tu vznáší
a ty teď můžeš být jeden z nich.
Tvůj úděl po smrti je jen jeden,
chránit budoucnost rodiny své.
Takže budeš veselý, šťastný a svobodný,
jako nikdy před tím.


Peklo
Žár kamenné pece,
teplo, jenž láká osamělé jedince.
Všichni jenž zhřešili,
třeba jen zalhali.
Nikomu se sem nechce
a přec se sem stále více lidí hrne.
Zlí lidé zde najdou potrestání
a navždy zde skončí.
Už nenajdou cesty zpět,
pokud Bůh se jinak nerozhodne.
A když je někdo vyruší,
budou velmi litovati.
Autor DeepThink, 07.12.2023
Přečteno 70x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí