Každá kytka v květináči

Každá kytka v květináči

Anotace: ~~~~~Kytka~~~~~

 

~~~~~
Kytka

Vezmeme si konvičku
zalijeme kytičku,
v kuchyni i v pokoji
ať se kytky napijí.

My už žízeň nemáme
jenom se zelenáme
čekáme až z poupátek
rozvine se náš kvítek.

Každá kytka v květináči
volá,
vodu už né,to stačí,
plavat přece nemusíme
ách jo,
my se asi utopíme.

Žbluňk.

~~~~~~~~

já se taky koulnu...jé

...------------------------------

Autor Květka Š., 07.12.2023
Přečteno 89x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, Fialový metal, Anfádis, Ondra, mkinka, o3_gambit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí