VYZNÁNÍ

VYZNÁNÍ

Až vyschnou slzy v očích mých,
až ústa přestanou se smutkem chvět,
chtěla bych za tebou lásko jet.
Jet jako kdysi, kdykoliv a kamkoliv.
Slyšet zase rychlých kol hukot
a svého srdce tlukot.
Chvět se a těšit na tvé políbení a šťastný úsměv tvůj.
Těšit se na dny a noci, kdy budeš jenom můj.
Nikdo mi tě nesmí už brát.
Vím co bys mi chtěl říct.
Neměla jsi nikdy odejít.
Mám tě rád.
Autor IvanaAnnam, 08.12.2023
Přečteno 138x
Tipy 17
Poslední tipující: Jarunka, Ondra, MatyhoZmaty, Marťas9, Psavec, o3_gambit, Anfádis, mkinka, Jan Kacíř, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám Tě mezi námi.
Uvedla jsi se krásnou básničkou s dobrým koncem.Pěkné vyznání.

09.12.2023 20:20:44 | Jarunka

Hezká básnička, vítej mezi námi...

08.12.2023 12:14:10 | Marťas9

Krásné:-)

08.12.2023 09:41:06 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí