>>?<<

>>?<<

Anotace: Pochybnosti hýbou světem, tak proč ne i mnou?

Jsem šťastná i nešťastná
Muška zlatá přelétavá
Kam si sedne nezůstává
Malá je a nejasná
Proč jsem jenom nešťastná?

Dost už mám já nechci víc
Nechci zlato na polštáři
Drahé šminky na své tváři
Chci jen dýchat z plných plic
Smát se dýchat a nic víc

Však srdce pláče, pryč chce jít
Dávno mi už nechce tlouci
Chybí slova, city vroucí
Nikde nenalezne klid
Tak kam by jen chtělo jít?
Autor pax.deora, 01.04.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dokonalá báseň.Omluvám se za těch 100%, vím že je to žalostně málo.Dokonalé:).

02.04.2007 11:11:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí