Nostalgická

Nostalgická

Dva stíny na zdi,
dneska se potkají,
kousíček příběhu,
spolu zas utkají.

Vzpomínáš na skály,
záludné zákruty,
kde ztratit šlo tak snadno,
jeden druhého?

A rok za rokem,
děti, práce a tak,
náhodná setkání,
čas pýchy, minimum pokání.

Pak tvoje zpráva,
zajdeme na koncert,
zpátky jsem v myšlenkách,
s tebou zase v lesích.

Nádraží o půlnoci,
horká voda z kotlíku,
tvůj věčný úsměv,
borůvky z keříků.
Autor Kamikadze, 08.12.2023
Přečteno 51x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Pettie, o3_gambit, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oslovilo.

08.12.2023 21:01:24 | mkinka

to je fajn zpráva, díky za ní

08.12.2023 21:10:49 | Kamikadze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí