Vánoční čas: Když se kouzlo rozhostí

Vánoční čas: Když se kouzlo rozhostí

Anotace: ...

Vánoční čas se přiblížil k nám,

do kouzelného období jsme rázem vstoupili

Za okny sníh jemně padá,

vánoční stromek naše chodby osvětluje

 

Vůně cukroví po celém domě voní,

rodina se schází a společně slavíme tu nejkrásnější dobu

Pod stromečkem dárky se třpytí,

srdce se nám radostí naplňuje

 

Vánoční koledy zní všude kolem,

zvonkohry své tajemné tóny hrají

Spolu jsme šťastni, necháme se unášet,

vánoční ďábelství nás všechny probouzí

 

Věřme v kouzlo Vánoc a  naději,

ať se všechny dávné přání splní

Přejme si lásku, mír na světě,

ať se dobro a štěstí všem lidem vrátí

 

Vánoční čas je zázračný a krásný,

dovolíme si snít a letět v obláčky

Srdce se rozdává a lásku necháváme vládnout,

vánoční čas je tu, ať ho užijeme naplno

Autor Misha, 08.12.2023
Přečteno 48x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí