Smutno

Smutno

Je mi tak smutno,
tak smutno k smrti je mi
proč lidem nutno
nahým jít závějemi.
.
Je mi tak smutno,
tak smutno je mi k smrti
proč je nám nutno
jít po řezavé drti.
.
Tak smutno je mi,
ach k smrti je mi smutno
proč skutky všemi
ublížit druhým nutno.
.
Co vlastně zbylo
v nás ještě člověčího
v hloubi se skrylo
přikryto světa tíhou.
.
Snad až ta krůpěj
v hlubině zasyčí
starý čas skončí
a nový vyklíčí.

Autor TRlVlUS, 09.12.2023
Přečteno 67x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, Marten, IkkarisKa, Marťas9, Psavec, o3_gambit, Sonador, Ophelia81, Kan, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaseto...

14.01.2024 02:55:19 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí