A ráda se oblékala

A ráda se oblékala

Anotace: ~~~~~~*****

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

*****
Žila byla celá bílá
holka zimní roztomilá
vlasy-sněhu vločky
oči-dva knoflíčky
ze zmrzliny rtíky
a tvářičky taky.
A ráda se oblékala
třpytkami se ozdobila
nejraději bosá chodí
nevadí že chodník studí,
ať je sucho nebo bílý sníh
stojí i v parku o vánocích.

Dnes měla ale práci
svoje vlasy česala si 
s rampouchy je zaplete
/to je krásně na světě/
a skáče jako vrabec
sněhulák tu nechal hrnec
ať si nožku nezraníš
ale ty to přece víš,
najednou je slyšet ouvej
nesměj se ty hloupej...
pes však vůbec hloupý není
dal se do štěkání
nožku teď víle olízal
pofoukal a domů mazal.

Tu zimní dál pozval...

~~~~~~~~~

.........................

Autor Květka Š., 10.12.2023
Přečteno 84x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, Sonador, CULIKATÁ, Žluťák, o3_gambit, Krahujec, mkinka, Ondra
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké.

10.12.2023 18:27:00 | CULIKATÁ

Culi děkuji...a zdravím

11.12.2023 14:01:54 | Květka Š.

Krásné:-)*

10.12.2023 17:16:27 | o3_gambit

Touhy mnohdy nezastavíš. Touhy tě v životě vždy provázejí.Snad se ti vše vyplní.

10.12.2023 17:02:29 | Krahujec

Líbí.

10.12.2023 16:40:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí