Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: nepřeskakuj velkým skokem - to, co můžeš prožít rokem

vzpomínky...............
to slovo zní jako vůně chryzantém,
jako minulost.....
copak už nikdy nezavítáš sem,
copak nevznikne mezi námi most?...................
nějaký............jako podání ruky,
jako křehké objetí,
bojím se více představit si,
neexistuje nic, co nedám Ti...
Autor Verena, 02.04.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná

02.04.2007 14:42:00 | Čekanka

Vzpomínky...

někdy krásné,
někdy bolí.
Některé jsou
v ráně solí.

Přicházejí
bez zeptání
když je nikdo
nevyhání...

02.04.2007 09:58:00 | G.P.

krásné...

02.04.2007 08:09:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí