Bezkvantum kvint

Bezkvantum kvint

 

                         Hodně

          Málo

                  Přiměřeně 

   Všeho 

          co snesu

                   co nelze

                           rozdrobit na menší

           do kvint a kvart

                     dysharmonických nul

      Nepoužitelná

                                 jsem

 Teď ležím

                           tu

                v syntaktonickém

     v syntaktonickém

                           v syntaktonickém

           v syntaktonickém

                                     v syntaktonickém

                   komatu

 

 

Autor IkkarisKa, 10.12.2023
Přečteno 126x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, RadekČ, Jan Kacíř, Alci, Ophelia81, Sonador, CULIKATÁ, Lexi, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zbývá pár tónů, které přebývají,
do žádných intervalů nespadají.
Zbývá pár tónů bez gramatiky
a ptáci ve větvích,
ti znají ty triky.

Máš-li uši k slyšení, nepoužitelná nejsi.

11.12.2023 11:34:32 | Jan Kacíř

silná a hluboká básnička, strašně se mi líbí opakování těch slov na konci
a jinak... vizuálně je to úúúžasnýý

10.12.2023 20:53:40 | taholčinaodněkud

Rozložení slov i velice styl zajímavý.pekna práce, originální básnička.

10.12.2023 20:25:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí