Pro Marušku

Pro Marušku

Anotace: Ze života 2023

Dneska se usmívám.
Tolik let Tě znám
a dělí nás pár kilometrů.

Měla jsem tenkrát svátek
a táhla si velký kaktus.
Kvete rudě
a je jako Tvé laskavé srdce.

Pak seděli jsme v Praze na kávě,
ty byla jsi krátce po operaci srdce.

Teď další zákrok za sebou máš
a po boku svého manžela nestrádáš.
Hodně štěstí
a krásné Vánoce.
Objetí z dálky
z mé strany vždy po ruce.
Mávám do Olomouce.
Autor mkinka, 11.12.2023
Přečteno 109x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, Iva Husárková, Frr, Misha, Kan, Psavec, Anfádis, Žluťák, Alci, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekný pozdrav priatelia sú vzácny

11.12.2023 15:35:10 | IronDodo

Ano.

11.12.2023 15:48:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí