smích a pláč

smích a pláč

Anotace: lidske pocity

Jen kapka teče po tváři
jen trochu to zabolí
usměv ze mě nezáří
ani pro my okolí.

Směje se mi studna v lese
směje se mi bůh na nebi
čekám co stane se
když mě zase políbíš.

Za kratičkej čas
za tvůj usměv
kouzlím ústa
určitě to znáš...

Pro kousek soli
pro tvoji duši
mě všechno bolí,
vzduch mě dusí.

Smějě se mi za lásku
směje se mi za pomoc
směje se mi za krásku
i za lidskou nemoc...

Jsi mým smíchem i pláčem
někdy padáme
někdy skáčem.
Autor Šáry, 02.04.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí