Oculus pulchrior quam cor est

Oculus pulchrior quam cor est

Anotace: docela parodie na náš "demokratický" svět, přestože zkostnatělé nožky mnohých z nás nepřekročily práh ani gotiky ani komunismu... Cit je stále něco špatného, názor je stále pomíjivý ..... šak vime:-) Carpe diem komanči a demáci :-D

Co skrýváš pod víčky řeko mlčenlivá
když chci tolik pít
kams' ukryla hvězdičky kam je Bůh přelívá
jako vojáky co přeložil na západní frontu
moje vášně v postkomustickým světě
bloudící pod neony Ameriky
Co ukrýváš v dlaních když přísahám
že Tě nepustím jak slavíky z Madridu po sedmé spát
kam se poděl smích známejch nóbl dam
co prodíral se v noci houštím chudým do zahrad
Romeo Julie
Julie Romeo
stejně nakonec skončí oba pod balkonem

kam ale schováš naši lásku
třaskavinu pavoučích sítí těsně nad
a těsně pod

ZÁKONEM
Autor Jasmin de Paris, 02.04.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasnej jazyk a magický vyjadřování;)

11.04.2007 16:29:00 | china white

Hluboká nádhera jako vždy...
A ozvi se někdy ;)

02.04.2007 16:41:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí