Svítá

Svítá

 

Svítá

A nový den

Nadějí je zahalen

 

Svítá

Ta chvíle snivá

Kdy pomalu se rozednívá

 

Svítá

Nové probuzení

Starosti každodenní

A přece

Něco víc

Dá se říct

 

Svítá

Přichází další den

Jimž byl jsi obdařen

Kdy můžeš učinit

Co neudělal jsi dosud

A naplnit svůj osud

Čím naplnit jej toužíš

Čím, to víš jen ty sám

Když ve tmě před svítáním

Do sebe se hroužíš

A nikdy nevíš

Zda právě tento den

V nekonečné řadě dní

Není tím dnem posledním

 

Autor kozorožka, 14.12.2023
Přečteno 103x
Tipy 26
Poslední tipující: BArBArKO, IronDodo, Sonador, Marten, Marťas9, Žluťák, o3_gambit, Anfádis, šerý, Protos1182, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Text sedí na sto procent a námět opět prvotřídní

15.12.2023 14:53:27 | Admirál

Moc děkuji za pochvalu! :-)

15.12.2023 16:33:41 | kozorožka

Budu se řídit nebo řítit, ještě jsem si nevybral.

14.12.2023 11:43:23 | Jan Kacíř

Velice pěkné.

14.12.2023 11:32:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí