OPĚTUJ CITY

OPĚTUJ CITY

Anotace: láska a láska a pak LÁSKA!!!

OPĚUJ CITY...

Vždy když mě políbíš,
cítím jak mé srdce hoří.
Koutkem oka na mně pohlížíš,
láska v mém srdci se bouří.

Jako sopka hořím,
slyším tlukot tvého srdce.
Nad tvými sny kroužím,
tebe ulovit je těžké jako
do prázdných rukou chytit srnce.

Chci být tvou součástí,
tvým blízkým.
Chci být náplastí,
co pomůže ti od všeho co tě trýzní.

Netvař se kysele,
vyslechni má slova.
Lásku si neseme.
tak poslouchej mě zas a znova!
Autor Markéta007, 02.04.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí