ZLOMENÉ SRDCE

ZLOMENÉ SRDCE

Anotace: JAK BOLÍ LÁSKA

ZLOMENÉ SRDCE
Z ničeho nic do života mi vlez,
sliboval mi hory doly, černý les.
Jak krásně to znělo,
ale brzy vyšumělo.
Pravdu řekl jen omylem,
nebudu se zahazovat s debilem.
Jak vědět pravdu, když je to lhář,
jak poznat fakta, nevím nevěřím v snář.
Není to ten, co si o něm nechávám zdát,
ale jak poznat když říká, Mám tě rád.

Teď už vím, že mu neuvěřím.

Hledám lék na zlomené srdce, co bolí a sténá
co zahojí ty krvavé šrámy.
Nechci o něm už ani slyšet, zapomínám jména.
Měl i jiné slečny,
Co za přízeň byly vděčny, nechci ho měnit, to by měl sám
ale jak věc řešit když ho ráda mám.

Láska není jako pláž plná oblázků,
a tak zapomínám na lásku,
na lži, sliby a hádky,
už to nechci vrátit zpátky.

Teď už vím, že mu neuvěřím.

I přesto nepřestávám doufat,
vždyť proč bych měla zoufat.
Já lásku najdu, prostě to vím,
další bude tím pravým.
A já vím, že uvěřím...
Autor Markéta007, 02.04.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí