Petit patet

Petit patet

Anotace: a přesto...

 

procházkou za tebou do údolí
očistím špínu odkudkoli
vzala se mrcha plná blínů
zahraj mi lásko na okarínu

očistím špínu odkudkoli
s podivem že to pořád bolí
vydám se raděj za hlasem zvonů
otevři lásko pusť mě domů

s podivem že to pořád bolí
a křičí ve mně už to vymaž
trianglem smíchu s tebou se spojím
nalít ti lásko má čistého vína

nekřič už ve mně tvá to vina
nenech mě padnout do propasti
ve tmě jsem bez tebe strach mě jímá
na cestě do tišin tuším pasti

procházkou za tebou do údolí

 

Autor IkkarisKa, 16.12.2023
Přečteno 133x
Tipy 29
Poslední tipující: nehledaná, Marťas9, IronDodo, Sonador, RadekČ, Frr, šerý, Lexi, RadoRoh, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekná

17.12.2023 12:30:22 | IronDodo

Líbí se mi, i když ta procházka asi nebude jen tak

16.12.2023 23:29:21 | Lexi

Velmi pěkná.

16.12.2023 21:46:23 | RadoRoh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí