Hledání

Hledání

kdo hledá, prý najde 

To v dětství často říkali dospělí. 

Kdo chce být nalezen 

a hledá ho někdo vůbec?

O tom se nemluvilo. 

 

Tak za zdí se cosi urodilo

není vidět,  cítit 

A když to dlouho trvá?

Dojde se nechat chytit 

a pak si hlavu době.

 

Koho/co nikdo nehledá 

Komu pomůže "snad" náhoda?

Kdo bez skrupulí.

ne, kdo básně skládá 

Na ty - nedochází řada. 

Autor Protos1182, 17.12.2023
Přečteno 105x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně rozumím a drž se.

17.12.2023 16:00:36 | mkinka

Je to čím dál těžší...

17.12.2023 16:27:41 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí