Ostrov

Ostrov

Pustý ostrov,

Květiny,  stromy,  tráva vůkol.

A všude klid

Duch místa jen.

 

Kolem jen voda, tichý sen

V slunci úsvitu zrozený den

Shon světa zatracen

Klid a mír 

 

Sny

ty tiché noční zvuky

Den, plný travin šumu 

Zvěv ptáků tichý 

Klid

Pak věčný v klidu sen

A dál běžící den

Zrození 

A další "tichý" sen

Strom

ten jenž byl zasazen

Pak roste a tiše šumí jen

Život,  Toť další a další sen.

Autor Protos1182, 19.12.2023
Přečteno 109x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Jiří I.Zahradník, Marten, cappuccinogirl, Psavec, Frr, Marry31, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jako malej jsem chtěl být Robinsonem...;-)na vlastním ostrově...

19.12.2023 20:42:58 | Marten

Přesně tak nějak...

19.12.2023 21:16:00 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí