Když mě míjí

Když mě míjí

Anotace: Pro všechny Lidi

Na co asi myslí lidé,
když mě venku míjejí?
každý osud svůj snad tají
smích se slzy se střídají.
Jejich duše,smutek, štěstí,
každý jejich příběh, osud
v rysech svých maj vepsaný

Každý cestou svou teď kráčí
každý do jiného města se zase vrací
pospíchají na ulici, dívají se na nebe
tajné přání každý mají
že vyplní se doufají

Mocné slunce,klaním se ti
prosbu mojí vyslyš nyní
dej všem úsměv,lásku,teplo duši
zastav všechny slzy lidí.
Autor sabatinka, 02.04.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí